Links

Kijk ook eens op de pagina’s van:

De Noviteit – Party- en Congrescentrum (www.noviteit.com)
“De Noviteit” Party – en Congrescentrum in Monster heeft een vloeroppervlakte van 1250m. Naast een aantal vergaderruimten zijn er zalen, welke plaats bieden aan gezelschappen tot ongeveer 250 gasten. “De Noviteit” is zeer geschikt voor grote congressen, maar ook voor een feest of een goed diner. Haar accommodatie biedt veel sfeer door haar klassieke architectuur en uitzicht op de kloostertuin.)

Westland Cultuurweb
(www.westlandcultuurweb.nl)
Westland Cultuurweb brengt culturele partijen samen, laat kennis groeien door te delen, inventariseert ideeën en wensen en zet nieuwe initiatieven in gang. Centraal staat het versterken en ontwikkelen van aanbod van kunst en cultuur voor alle inwoners van de gemeente Westland. Met speciale aandacht voor cultuureducatie in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en in de vrije tijd voor kinderen en jongeren. Verbinden en verankeren is ons doel

Blues aan zee (www.bluesaanzee.nl)
‘Stichting Blues aan Zee’ is zo langzamerhand een begrip in de Nederlandse blueswereld. In de Westlandse media  genoemd als een van Westlands verborgen cultuurschatten, een Westlands visitekaartje waar onze politici geen enkel omkijken naar hebben.

4Specials (www.4specials.nl)
Naast coaching voor jonge gezinnen doet Coachpraktijk 4Specials ook kwaliteitsmanagement en websitebeheer voor non-profit organisaties. Ook deze website wordt beheerd door 4Specials.


Non-profit organisaties
die regelmatig gebruikmaken van de prachtige locatie van Dorpshuis De Noviteit zijn:

  • Stichting Klimkoord (www.klimkoord.nl)
    Stichting Klimkoord zet zich in regio Westland in voor het verzorgen en verbeteren van kennis en zorgverlening aan personen met ADHD en/of Autisme. Zij verzorgen het Chill Auti Café voor jongeren met Autisme, informatieavonden en lezingen over ADHD en Autismezorg in De Noviteit.
  • Vitis Welzijn (www.vitiswelzijn.nl)
    Vitis Welzijn zet zich in regio Westland in voor een vitale samenleving. Wij ondersteunen kwetsbare burgers, stimuleren mensen om te participeren, elkaar te ontmoeten en om te zien naar elkaar. Een aatal activiteiten worden gehouden in De Noviteit.