Portugese bluesband op 10 maart in onze Blueskelder!

Portugese bluesband op 10 maart in onze Blueskelder!

De prominente Portugese bluesband Charlie & The Bluescats speelt 10 maart a.s. bij ons.

Gedurende meer dan twee decennia hebben Carlos ‘Charlie’ Pereira en zijn maten op vele Europese podia hun eigen geluid ontwikkeld. Ze hadden daarnaast het geluk dat hun muzikale paden kruisten met grootheden als B.B. King, Carey Bell en Eddie Clearwater, evenals met een aantal relevante Europese muzikanten. Ze brachten hun eerste, titelloze en veelgeprezen album uit in 2005 en een ander, Without You, in 2016.

Maar het podium is beslist hun natuurlijke habitat, dus verwacht het onverwachte wanneer je ze live op je weg tegenkomt!

Zaal open: 21.00 u. Aanvang: 21.30 u. Toegang is 7,50 Euro. Info: www.bluesaanzee.nl