Vakantie plezier in de Noviteit op 9 augustus!

Vakantie plezier in de Noviteit op 9 augustus!

Op 9 aug 2017 willen wij kinderen uit het Westland, die door omstandigheden niet op vakantie kunnen, graag een leuke en leerzame middag aanbieden.

Wij gaan dit doen in de vorm van een workshop waarin we de kinderen gaan leren een biscuittaart te bekleden met fondant en hoe je cupcakes en koekjes kunt decoreren. Uiteraard neem je al je mooi versierde creaties, in je eigen versierde taartdoos, mee naar huis!

De workshop vindt plaats in de ruimte van Vitis Welzijn in de Noviteit. Het begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur
Kosten 1,00 euro

Je kunt je aanmelden door een e-mailbericht te sturen naar patricia.booister.fotografie@gmail.com vermeld in het emailbericht je naam, leeftijd, telefoonnummer, e-mailadres en een bericht waarin je aangeeft dat je wilt aanmelden voor de workshop.
Info, bel: 06 47718244

www.kindpakketwestland.nl