Blues aan Zee al meer dan 15 jaar in onze Kloosterkelder!

Blues aan Zee al meer dan 15 jaar in onze Kloosterkelder!

Vanaf de oprichting is Blues aan Zee een vaste gebruiker van de Noviteit. Deze stichting spant zich in om zeer regelmatig bluesoptredens in de Kloosterkelder te organiseren en een paar keer per jaar zelfs fantastische festivals.

Zo is de stichting nu bezig met het programma voor het Blues aan Zee festival op zaterdag 12 november. In drie, speciaal voor die avond ingerichte zalen van de Noviteit, spelen bands uit binnen en buitenland. Een bijzonder optreden tijdens dit festival is een tribute to Neil Young met:
De Forever Young Band, bestaande uit de zeer gerenommeerde, ervaren en bekende muzikanten uit de Nederpop- & Rockscene, Ferdinand Bakker, Polle Eduard en Henk Koorn.

Noteer deze datum vast in de agenda en kijk voor meer informatie op www.bluesaanzee.nl