Zaterdag 28 mei West Coast Party Bluesband in onze Klooster Kelder !

Zaterdag 28 mei West Coast Party Bluesband in onze Klooster Kelder !

Als je aan Westcoast Blues  en Jump denkt kom je al snel bij namen als Rod Piazza, William Clarke, Rick Estrin en James Harman e.a. terecht. Dit gegeven is dan ook het vertrekpunt van de Westcoast Party.
Deze band bestaat 4 gerenommeerde muzikanten die deze blues stijl al jaren een warm hart toedragen.

Dit optreden is onderdeel van het Barre Bluesfestival met diverse optredens in verschillende Monsterse locaties: zie het totale programma op www.bluesaanzee.nl

De band treed op van 21.30-00.30 uur
Toegang gratis!

Jean heeft in diverse bluesbands met name in het Westen van Nederland gespeeld. De laatste jaren speelde hij o.a. in Jumpin’ Joe, met deze band verzorgde hij enige voorprogramma’s van Duke Robillard. De ritme sectie bestaat uit drummer Richard van Grootveld en Martin van der Velde op bas. Richard van Grootveld is een zeer ervaren en groovy drummer die o.a. ook in de Haagse band Jumpin’ Joe speelde. Bassist Martin van der Velde werkte met o.a. Joel Foy, James Harman, Gene Taylor en vele andere Amerikaanse bluesmuzikanten die in Europa tourden.
Al met al een band met de nodige bagage die een eigen draai geven aan de Westcoast Blues.