Vrijdag 6 mei Preview Barre Blues in onze Kloosterkelder!

Vrijdag 6 mei Preview Barre Blues in onze Kloosterkelder!

Traditionele blues moet je koesteren, dat is wat Harp Mitch and The Bluescasters doen. Heerlijke blues uit de vijftiger jaren zoals dat gespeeld werd in en rond de Chicage Southside. Blues in de categorie van Mitch Kashmar, R.J. Mischo en Rod Piazza met veel invloeden van de vermaarde George Harmonica Smith en Big Walter Horton. Harp Mitch and The Bluescasters vermengen dit in hun nummers tot een eigen geluid. Heerlijk om naar te luisteren maar ook lekker om op te dansen. De manier waarop Harp Mitch zijn ‘Mississippi saxophone’ bespeelt heeft veel weg van Rod Piazza met wie hij al eens het podium deelde. Intussen hebben ze 2 CD’s uitgebracht maar live komt het entertainment gehalte van de band het beste tot zijn recht.

Toegang 7.50 Euro
Vrij toegang voor vrienden van Blues aan Zee, zie www.bluesaanzee.nl